Home - The Beginning - Members - Gallery - The Blues Period - Sonet Period - Links - About KEK - Contact

 

   
Chris, CMO, Chris O. ChrisnaMorten, Christian Olesen og andre.....
 
          
Mine Links:
Leonard Cohen
Christiania
Hus Forbi
Humanisme
Johan Sebastian Bach
Allan Olsen
Niels Hausgaard
Amnesty
Modkraft
Magnus Cederlund
Thomas Koppel
PH - Poul Henningsen
Jaques Brel
Erik Clausen
Artwork
Med største beundring, links til:
Tine Bryld
Hanne Reintoft
Anne Marie Helger
Gerd Gottlieb
   
 
 
Christiania Søren 1975 - 6 mdr. gammel
 
Dalmatiner Søren 1987
 
Eddie 1999
Pas fra1967

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Min tegnestue i Valdemarsgade, 1982, med min vidunderlige Christiania hund, Søren,....ja, det er med Christiania som Vesterbro, man ved aldrig hvornår idiotiske partier, for at tækkes vælgerne finder på en løgnhistorie, så de kan "udrense" normaliserer, eller hvad de finder for tåbelige udtryk, for at fjerne de sidste rester af liv i byen.......men det vil være intet mindre end en katastrofe for København og landet hvis den sidste rest af Kærlighed fjernes, så er der kun klam spekulation tilbage.

16. April døde min lille dronning Mime det var meget slemt.
Jeg var jo nød til at ha en anden, her er hun så! navnet er efter endnu en stor dame ved dansk teater SITTER.

Ca. 3 mdr. gammel

 
 
 
 

Chris er:
Født 2/10 1945 Brønsodde ved Vejle, pragtfuld barndom, sædvanlig skolegang. Svajer i Brønsodde og Vejle, i lære i tøjforretning, sprang fra, håbløst sted uden for Vejle, Bredsten, svajer igen, 1963 ca. Så i lære som pølsemager på Tulip, det var grufuldt, sprang fra, midt i en Beatles tid. Hos lokal slagter et års tid meget rart, så begyndte drømmene, på tommelfingeren til Hamburg 1967, Antwerpen, Amsterdam, fantastisk oplevelse, åbnede de halvlukkede øjne helt, det var jo the summer of Love. Hjem igen var helt forvirret. Afsted igen i 1968, med go' ven Jens, samme tur plus Paris og Barcelona. Revolution, i Frankrig ubeskrivelig oplevelse. Vejle igen, kort tid, så København i efteråret 68, vidunderligt, boede først på pension bag Glyptoteket, arbejdede i Illum på lager. Så Carlsberg og Vista en familierestaurant, dernæst grill Vesterbros torv,  boede et par steder rundt på Vesterbro, flyttede så i Valdemarsgade 24,....... endelig hjemme! Boede på Vesterbro de næste 30 år.

1968 Niels Skousen Lyt her

 
Mime 2004
 
Startede i Sonet og Storyville i 1974-1975 takket være Paul Bach, som jeg kendte i forvejen, Paul var ansat i Sonet.

Med KEK og mig var det had og Kærlighed fra starten, men altid med stor respekt, da jeg kunne fornemme at KEK's liv var fyldt af, i alt fald én Kærlighed.....Jazzen, og Kærligheden har jeg meget stor respekt for, dog uden at kende den dengang, Jazzen interesserede mig ikke, det generede ham ikke bare han kunne holde mig ud og at jeg var tosset nok og det har jo aldrig været noget problem.

Jeg lavede mange kunstneriske omslag og temmelig mange især i begyndelsen der absolut var alt andet end kunst, for at pynte lidt på mig selv......virkelige rædsler ind i mellem, KEK tog det meget pænt for kunst af den "slags" var ikke hans område......men for at korte det lidt så nåede vi dog et lille mesterværk, Jelly Roll Morton bogen, som jeg med stolthed vil vedkende mig, den var under vejs i 10-12 år og blev trykt i slutningen af 1990'erne......det var hårdt, alle disse timer med Knudsen og papirlapper, fotos, omslag,....ja jeg ved sku ikke hvad, jeg troede han ville dø kort efter den var udgivet, men holdt dog et par år mere, det var meget vigtig for ham at den kom ud, indtil den var ude.

Jeg blev som Erik Wittchen fyret adskillige gange, mit temperament holdt ikke til ham en gang i mellem, han kunne være utålelig manisk og ugen efter depressiv og hvis jeg selv var med tømmermænd på slæb kunne han være alt for meget.

Fyringen holdt sjældent længe, for han hadede at arbejde med nye mennesker.

Min "storhedstid" foregik på Vesterbro, i hjertet af Vesterbro, Valdemarsgade 22,  i 20 år, en fantastisk tid, men det er en anden og mere saftig historie.

Jeg har haft hunde omkring mig næsten altid, Paul Bach's skyld også, den første, en fantastisk Christiania hund Søren (se foto) en stor brun hanhund,......ja jeg har været omgivet af hanner hele mit liv bortset fra nu i min høje alder, da blev det så til en pige langt om længe, en vidunderlig, smuk, begavet og plettet Dalmatinerpige (også Paul) lige så plettet som min fortid og mit liv, det er også en stor tak til KEK som var med til at gøre mit liv så vidunderligt som det var og er.

Nu er jeg bosat i Valby, Vesterbro skulle udrenses, livet er nu henvist til yderkanterne af kommunen, men her er sku meget sjovt mange af de gamle Vesterbroer er her også.

Chris 17 marts 2007