Home - The Beginning - Members - Gallery - The Blues Period - Sonet Period - Links - About KEK - Contact

50 år som mikrofonsanger og musik menneske

(se http://www.peterabrahamsen.dk/Presse/ eller Politikens Rock leksikon)

Den 10. juni 1958 indspillede jeg min første plade, en EP, med 4 numre  Som kun 16-årig debuterede Peter under navnet "Peter Abrams".

og nu til juni er det 50 år siden. Mit første pladeselskab SONET/Storyville (Dansk Grammofonpladeforlag i/s – det ejes nu af Universal) mister rettighederne over indspilningerne, og jeg kan fejre et jubilæum som udøvende kunstner. Det gør vi efter alle kunstens regler, men da jeg ikke er subsidieret, sponsoreret eller kommet på Finansloven (ud over som folkepensionist) er der blevet arrangeret en række koncerter for at markere det relativt store jubilæum. Og i samme anledning udsender vi en ny CD med over en times musik (73 min) ”Bagved bjerget … bagved stjernerne”   

Torsdag d. 22. maj kl. 19.30  I Maglebrænde Forsamlingshus, med bl.a Kirsten Cenius, Sine Bach Rüttel og Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys - (Aftenen er udsolgt )

Søndag d. 8. juni kl. 19.00 i Islands Brygges Kulturhus - med et spændende program som indbefatter gamle kendinge og urolige hjerter, sød musik og viser, samt banjo både femstrenget og seksstrenget. Der er ganske få billetter tilbage; se nærmere på www.peterabrahamsen.dk.Alle gæster modtager den nye CD ”Bagved bjerget…bagved stjernerne”, og der servers drinks og snacks .  

Torsdag d. 3. juli – Tunø Festivalen, hvor Urolige Hjerter og Sine Bach Rüttel, Peter Abrahamsen og Bell Pepper Boys optræder om eftermiddagen med et jubilæums show. Jeg har samtidig fået den store ære at holde åbningstalen Torsdag middag

Tirsdag d. 14. oktober – Baltoppen i Ballerup hvor showet fra Tunø Festivalen gentages.  

Selvfølgelig kan vi mødes på Sølballegaard på Mols eller Høve Skovpavillion eller Svinkløv Bade Hotel eller så mange andre steder i løbet af sommeren. Alle steder vil det bære lidt præg af 50 året. (se turneliste www.peterabrahamsen.dk/turneplan.)